نوشتن مقاله
ارسال شده توسط مدیر سایت
۱۳۹۹/۱۲/۲۳
723 بازدید
استخراج مقاله از پایان نامه
یک پژوهشگر قبل از شروع نگارش انجام پایان نامه باید بداند که دنبال چه چیزی میگردد و قصد نوشتن کدام بخش از مقاله را دارد تا بر مبنای آن، به دنبال مطالب از مقالات بگردد. در زیر به بخشهایی که میتوان از یک مقاله در نگارش انجام پایان نامه استفاده کرد اشاره میکنیم. مثلاً مورد ۴ یعنی قسمت متد مقاله را می خوانیم و از آن برای نوشتن ایده اصلی خود در پایان نامه استفاده می کنیم. نکته حائز اهمیت در این است که شما حق کپی کردن مطالب مقاله را به عنوان روش یا ایده خود ندارید چون تقلب علمی محسوب می گردد. استخراج مقاله از پایان نامه مستلزم نوشتن یک روش خوب در فصل ۳ رساله و شبیه سازی درست ، ارائه نتایج در فصل ۴ می باشد. روش نوشته در فصل ۳ رساله باید بگونه ای نوشته شود که به راحتی قابل فهم و تحلیل باشد بدور از هر نکته مبهمی.
۱- انتخاب موضوع پژوهش
۲- نگارش بیان مساله (پروپوزال و فصل یک رساله)
۳- پیشینه پژوهش (فصل دو پایان نامه)
۴- متد و روش پیشنهادی (فصل سوم پایان نامه)
۵- بحث و نتیجهگیری (فصل پنج یا شش رساله)
(لازم به ذکر است در برخی رشتههای علوم انسانی، رشتههای پزشکی و حتی رشته های فنی مهندسی رساله چهار فصل یا شش فصل دارد).
حال موقع جستجو کردن مقاله به منظور ایده گرفتن برای نوشتن فصول رساله اگر مقاله پولی باشد چه کاری باید انجام دهیم ؟!! این سوال در ذهن شما می آید : آیا باید مقاله را بخریم؟! در بعضی مواقع می توانید از سایت های زیر برای دانلود رایگان مقاله استفاده کنید. سایت های متفاوتی وجود دارد که با استفاده از آنها میتوانید مقالاتی را که به راحتی دانلود نمیشود بارگذاری کنید. در سامانه های زیر از طریق لینک و DOI به تمام پایگاه های اصلی (دانلود رایگان و نامحدود از ScienceDirect ،Springer ،IEEE و TandFonline) می توانید برای دانلود رایگان مقاله دستیابی پیدا نمایید.
https://iranpaper.ir
https://paperhub.ir
https://freepaper.me
www.sci-hub.tw
ابتدا وارد یکی از سایتهای فوق می شویم.سپس DOI مقاله مد نظر رو در قسمت سرچ باکس وارد میکنیم و روی open کلیک می کنیم.
* مقاله چگونه و از چه سایتی پیدا کنیم؟!
* سوال دیگر پیداکردن DOI مقاله می باشد!!
DOI (نشانگر دیجیتالی شیء)
نشانگر دیجیتالی شیء (به انگلیسی: Digital object identifier) یا به اختصار (DOI)، یک رشتهٔ نویسه است که منحصراً برای شناسایی سند الکترونیکی یا دیگر شیءها به کار میرود. فرادادهٔ مربوط به شیء، مرتبط با نام نشانگر دیجیتالی شیء ذخیره میشود، و این فراداده میتواند شامل یک محل، همچون یک نشانی وب (URL) باشد، جایی که شیء را میتوان در آن یافت. نشانگر دیجیتالی شیء برای یک سند، دائمی است در حالی که محل آن و دیگر فرادادهها میتوانند تغییر کنند. اشاره به یک سند برخط با استفاده از نشانگر دیجیتالی شیء (DOI) آن، پیونددهی پایدارتری را نسبت به اشاره به آن با نشانی وباش (URL) خواهد داشت، چراکه اگر نشانی وب آن تغییر کند، نیاز است تا ناشر فقط فراداده را برای نشانگر دیجیتالی شیء (DOI) بهمنظور پیوند به نشانی وب جدید بهروز کند.
DOI مقاله به صورت یک شناسه به راحتی قابل مشاهده است. مثل این:
DOI: ۱۰.۱۱۰۹/ACCESS.2020.3039113
دانلود مقاله پژوهشی
یکی از سایتهایی که می توانید از آن برای دانلود مقاله پژوهشی استفاده کنید (scholar.google.com) می باشد . موضوعی که در مورد آن مقاله می خواهید یکی از کلمات کلیدی مثلا VANT یا SDN یا CLOUD و.. می باشد. گاهی فقط استادتان به شما گفت در مورد توازن بار در SDN مقاله جدید ببینید چه کارهایی کردند. به منظور دانلود مقاله پژوهشی مربوط به این موضوع در کادر جستجو می نویسد: load balancing in SDN و سپس enter می کنید. حال مقالاتی دانلود می شود که در سالهای مختلف در آن حیطه کار شده اند. می توانید اگر مقالات پژوهشی سال ۲۰۱۸ به بعد را می خواهید آنها را محدود کنید در جستجو که فقط از ۲۰۱۸ به بعد برای شما باز شود.
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
انواع حملات هكری – بخش اول
انواع حملات هكرها: حمله از نوع دستكاري اطلاعات “Modification” به...
رمزنگاری متقارن و نامتقارن (Symmetric Vs Asymmetric)
رمزنگاری متقارن و نامتقارن (Symmetric Vs Asymmetric) نتیجه فرآیند...
نگارش پایان نامه برای رشته جامعه شناسی (از آغاز تا پایان)
یکی از مهم ترین رشته های علوم اجتماعی جامعه شناسی...
شبکه نرم افزار محور توزیع شده (sdn توزیع شده)
یک شبکه توزیع شده تعریف شده توسط نرمافزار (D-SDN)، نوعی...
شبکه عصبی عمیق
اگر دانش قبلی در مورد شبکه های عصبی وجود نداشته...
آموزش Endnote
endnote چیست؟ اندنوت (EndNote) در حاضر تحت مالکیت شرکت (Clarivate...
2 متن دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و متن دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
با سلام.وقت بخیر.توضیحات بسیار مفید و کاربری بوده است.ممنونم.اگر امکانش هست در این زمینه مطالب بیشتری قرار دهید.
با سلام
سپاس از لطفتون . حتما در آینده مطالب مفید و کاربردی در این زمینه منتشر خواهیم کرد.