آموزش انجام شبیه سازی با متلب

انجام شبیه سازی با متلب یکی از نگرانی هایی است که پژوهشگران و دانشجویان به هنگام نوشتن یک کار تحقیقی یا نوشتن رساله در ذهن شان با آن کشمکش دارند. مدام این سوالات در ذهن آنها در حال چرخیدن است.

– آیا این تحقیق  امکان  شبیه سازی دارد؟

– امکان انجام شبیه سازی با متلب برای این پروژه و یا تحقیق علمی من  وجود دارد؟

– اگر ایده را نتوانم شبیه سازی کنم آیا کسی می تواند آن را انجام دهد؟

– چگونه می توان فردی قابل اعتماد که بدون دغدغه فکری از اینکه پروژه تحقیق، رساله، ایده مرا پابلیش کند پیدا کنم؟

– انجام پروژه شبیه سازی با چه نرم افزاری امکان پذیر است؟

– چه کسی می تواند شبیه سازی و نحوه انجام پروژه را به نحوی به من آموزش دهد که به راحتی هر گونه تغییری در آن را بتوانم بدهم؟

شبیه سازی پایان نامه ارشد

 

 مشاوره در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا  به منظور آموزش انجام شبیه سازی، پیاده سازی مقاله از بزرگترین دغدغه های محققین و پژوهشگران محسوب می شود. در صورتی ­که دانشجویان مهارت کافی در برنامه نویسی داشته باشند قطعاً نتیجه مطلوبی حاصل خواهد شد. اما اگر دانشجویان مهارت کافی برای به سرانجام رساندن پایان نامه، رساله و شبیه سازی پروژه مثلاً شبیه سازی شبکه های نرم افزار محور و انجام شبیه سازی مقاله را نداشته باشند، زمان زیادی را صرف این موضوع خواهند کرد که پس از مدت کوتاهی باعث دل‌زدگی و کسالت آنها می­ گردد.

دانشجویانی که نحوه‌ی نگارش و ارائه پروپزال و پایان نامه کارشناسی ارشد و دکترا را فرا می‌گیرند، نخست این نکته را می‌آموزند که در نگارش آن، یک پرسش پژوهشیِ اصلی، باید مطرح و پاسخ داده شود. نگارش انجام پایان‌نامه‌ کارشناسی ارشد، تا به این مرحله، مهم‌ترین قسمت از تحصیلات یک دانشجو به‌شمار خواهد آمد و طرح یک پرسش پژوهشیِ مرتبط با آن که نقش ستون فقراتش ‌را ایفا می‌کند که نگارش انجام پایان ­نامه و پروپزال را از یک کار کسالت‌آور به یک امر حائز اهمیت تبدیل می‌نماید.

در صورتی­که دانشجویان روند علمی نگارش ایده پیشنهادی در  پروپزال و پایان نامه را درست طی کرده باشند و از انجام شبیه­­ سازی از جمله شبیه سازی شبکه های نرم افزار محور آن مطمئن باشند یعنی به صورت انتزاعی روش پیشنهادی را مطرح نکرده باشد، قطعاً خروجی پایان نامه یک مقاله مستند علمی خواهد شد که در ژورنال­ های معتبر پذیرفته خواهد شد.

 

مشاوره در انجام شبیه سازی متلب

به منظور رفع مشکلات آموزشی و کمک به جامعه علمی تحقیقاتی، بالابردن سطح علمی دانشجویان و دانش پژوهشان؛ محققین و برنامه ­نویسان در آکادمی (های پروژه) به ­منظور کمک به پیشرفت علمی و پژوهشی دانشجویان در مقاطع مختلف برآنیم که با مشاوره و آموزش نگارش گام به گام پایان نامه، و آموزش انجام شبیه ­سازی با نرم افزارهای مختلف همچون متلب، کلودسیم، جاوا، NS3 ،NS2 ،omnet ،opnet ،Catia ،Ansys Ansys fluent ،Abaquse IOT،SDN، شبیه سازی شبکه های نرم افزار محور، را در هر نقطه ­ای از کشور به دانشجویان خدمات علمی ارائه دهیم که این کار منجر به پیشرفت علمی کشور محبوبمان می گردد. در راستای برآورده شدن این اهداف آموزشی، توسعه بستر پژوهشی و کمک به تحقیقات محققین آینده به ­منظور انجام پژوهش­ های علمی، خدماتی با جمعی از متخصصین و کارشناس­ های نخبه از دانشگاه ­های برتر کشور ارائه می دهیم.

آموزش شبیه سازی با متلب

 نرم افزار متلب در ابتدا براساس زبان برنامه نویسی C توسعه داده شد. در انجام پروژه با متلب واژه متلب هم به معنی محیط محاسبات رقمی و هم به معنی خود زبان برنامه‌نویسی مربوط می باشد. این واژه  از ترکیب دو واژه (ماتریس) وLABoratory (آزمایشگاه) ایجاد شده‌ است. این نام حاکی از رویکرد ماتریس محور برنامه ‌است، که در آن حتی اعداد منفرد هم به عنوان ماتریس در نظر گرفته می‌شوند. شرکت سازنده متلب شرکت مت‌ورکس نام دارد. این شرکت در سال ۱۹۸۴ بنیان نهاده شد و هم اکنون دارای بیش از ۲۰۰۰ نفر پرسنل است. دفتر مرکزی این شرکت در شهر Natick در ایالت ماساچوست آمریکا قرار دارد.

در آموزش شبیه سازی با متلب کار کردن با ماتریس‌ها در این نرم افزار بسیار ساده است. در حقیقت تمام داده‌ها  به شکل یک ماتریس ذخیره می‌شوند. برای مثال یک عدد (اسکالر) به شکل یک ماتریس ۱×۱ ذخیره می‌شود. یک رشته مانند «Tehran is capital of Iran» به شکل ماتریسی با یک سطر و چندین ستون ذخیره می‌شود. حتی یک تصویر به شکل یک ماتریس سه بعدی ذخیره می‌گردد.  بُعد اول و دوم آن برای تعیین مختصات نقاط و بُعد سوم آن برای تعیین رنگ نقاط استفاده می‌شود. فایل‌های صوتی نیز در متلب به شکل ماتریس‌های تک ستون (بردارهای ستونی) ذخیره می‌شوند. بنابراین جای تعجب نیست که متلب مخفف عبارت آزمایشگاه ماتریس باشد. آموزش شبیه سازی نرم افزار متلب بسیار راحت و آسان است. در حال حاضر با وجود کتابهای متعدد در این زمینه و نرافزارهای آموزشی متفاوت همراه با جزوه های آموزش نرم افزار متلب این امر بسیار آسان گشته است. آموزش شبیه سازی با متلب در رشته های برق، کامپیوتر، مخابرات، عمران به صورت کاربردی به راحتی امکان پذیر است. در صورتی که نیاز به فیلم آموزشی متلب یا جزوه آموزشی نرم افزار متلب دارید با شماره هایی که در صفحه اصلی سایت می باشد تماس بگیرید تا اقدامات لازم انجام شود. اگر در قسمتی از شبیه سازی پروژه با متلب دچار مشکل هستید با ارسال کلیات کار می توانید آموزش نرم افزار متلب را در آن قسمت را فرا بگیرید.

انجام پروژه های شبیه سازی با متلب

انجام پروژه های شبیه سازی با متلب بسیار لذت بخش می باشد. همچنین شرکت سازنده و گروه‌های مختلف، از جمله دانشگاه‌های سرتاسر جهان و برخی شرکت‌های مهندسی هر ساله جعبه‌ ابزارهای خاص-کاربردی به آن می‌افزایند که باعث افزایش کارآیی و محبوبیت آن شده‌است. در انجام پروژه های شبیه سازی با متلب فهرستی از این جعبه‌ ابزارها در زیر آمده‌ است :

  • simulink ، ابزاری برای شبیه‌سازی سامانه‌ها به صورت مجرد.   

  • جعبه‌ابزار مخابرات متلب، توابع و ابزارهای محاسبات مه.دسی مخابرات.

  • جعبه‌ابزار کنترل متلب، توابع و ابزارهای محاسبات مهندسی کنترل.

  • جعبه‌ابزار فازی، توابع و ابزارهای محاسبات فازی.

  • جعبه‌ابزار محاسبات، توابع و ابزارهای محاسبات عددی.

  • جعبه‌ابزار تخمین، توابع و ابزارهای محاسبات بحث تخمین سیستم در مهندسی کنترل.  

  • جعبه‌ابزار آمار، توابع و ابزارهای محاسبات آمار.

  • جعبه‌ابزار جمع‌آوری داده، توابع و ابزارهای جمع‌آوری داده.

  • جعبه‌ابزار شبکه عصبی، توابع و ابزارهای محاسبات شبکه عصبی.

  • جعبه‌ابزار پردازش تصویر، توابع و ابزارهای محاسبات پردازش تصویر.

  • جعبه‌ابزار پردازش صوت، توابع و ابزارهای محاسبات پردازش صوت.

  • جعبه‌ابزار احتمالات.

  • جعبه‌ابزار محاسبات سیمبولینک متلب.

  • جعبه‌ابزار کارگاه بی‌درنگ متلب، توابع و ابزارهای محاسبات سامانه‌های بی‌درنگ.

 

  در انجام پروژه های شبیه سازی با متلب  برخی از ویژگی­ های کلیدی متلب:   

  • زبان سطح بالا برای محاسبات فنی.

  • محیط توسعه برای مدیریت کد، فایل ها و داده ها.

  • ابزاری مناسب برای حل های مبتنی برتکرار، طراحی و حل مسأله.

  • توابع ریاضی برای جبر خطی، آمار، تجزیه و تحلیل فوریه، فیلتر کردن، بهینه سازی، و یکپارچه سازی عددی.

  • توابع گرافیکی دو بعدی و سه بعدی برای تجسم اطلاعات.

  • ابزاری برای ایجاد یک رابط کاربر گرافیکی (graphical user interfaces,GUI).

  • توابعی برای یکپارچه سازی الگوریتم های مبتنی بر MATLAB با برنامه های خارجی و زبان مانند C، C++، فرترن، جاوا و مایکروسافت اکسل.

 

اشتراک گذاری:

دوره های آموزشی مرتبط

پرسش و پاسخ

مشاوره تلفنی رایگان




    در صورت نیاز به مشاوره می توانید فرم را تکمیل نمایید و یا با ما در ارتباط باشید.